VVV-Venlo WandelvoetbalBeweging en gezelligheid; daar draait het om bij het VVV-Venlo wandelvoetbal. Iedereen kan meedoen.


VVV-Venlo OldStars


Elke woensdag komen de VVV-Venlo OldStars bij elkaar om met elkaar te trainen. Bij de start van het project wordt een fittest afgenomen en deze wordt aan het einde van het project nog een keer herhaald. De trainingen bestaan uit een uitgebreide warming-up, aangevuld met kracht- en lenigheidsoefeningen en voetbalvormen waarbij er niet gerend mag worden. De trainingen worden steeds afgesloten met een partijtje 'walking football'. De naam zegt het al: ook hierbij mag er niet worden gerend, om blessures zo veel mogelijk te voorkomen. Voorafgaand en na afloop van elke training is er natuurlijk tijd voor een kopje koffie: ontmoeting en gezelligheid komen niet te kort!


Het project is gericht op ontmoeting en beweging en is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om samen met anderen lekker buiten te sporten.


Klik hier voor een bericht over de VVV-Venlo OldStars op VVV-TV. Dit filmpje geeft goed weer wat het project inhoudt. Het filmpje is al wel iets ouder; inmiddels zijn er al meer dan 30 deelnemers!


Foto's van de OldStars zijn te vinden op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/OldstarsVVV

 

Wandelvoetbal in de Wijk


Elke maandag (in Venlo-Zuid) en vrijdag (in Venlo-Oost) organiseert VIA VVV bovendien het wandelvoetbal in de wijk. Hier is geen leeftijdsgrens aan gebonden. 


U kunt zich aanmelden voor de VVV-Venlo OldStars of voor het wandelvoetbal in de wijk bij Annemieke Kiesel: akiesel@vvv-venlo.nl of via 077-3515806. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

VVV-Venlo